Tag

, ,

foto keluarga

hiasan

Widi galih nu diseja jembar manah nu kasuhun simkuring sakaluwargi seja sumerah nitipkeun ati nu wening, manah nu sumringah ka pangersa Bapak/Ibu sadaya

Hapunten Lahir Sinareng Bathin

ti luhur sausap rambut ti handap sausap dampal

(taqoballohu mina wa minkum) wilujeng boboran siam 1429 H